Glem fredagspilsen. Mal i stedet

Nå som alt av kunstutstillinger, messer, malekurs, atelierbesøk er avlyst, inviterer Inga Dalsegg til live streaming av malekurs fredag kveld den 20. mars. 
Kultur

Hun viser til de mange konsertene i sosiale media den siste tida, og at også hun prøver å tenke alternativt.

- Glem fredagspils, bli heller med meg på et lite direktesendt fredags-male-vorspiel på Dalalåven fredag 20. mars kl. 20, sier rindalskunstneren og føyer til at det i hovedsak blir maling, men også litt småprating.

Dalsegg oppfordrer de som ser på, til å komme med spørsmål, forslag og innspill underveis.

- Kanskje er det noen som vil ha tips til å tegne og male selv? Eller er det kanskje noen som vil ha en guidet rundtur av maleri på Dalalåven? lyder invitasjonen.

Og i likhet med sine musikerkolleger sier Dalsegg at det er fritt fram til å gi noen kroner, men at det selvsagt er helt frivillig.
- Jeg må innrømme at jeg er litt spent. Jeg aner jo ikke hva slags respons jeg kommer til å få. Men jeg tror kultur er utrolig viktig i den situasjonen vi nå befinner oss i, og håper at jeg med dette kanskje kan spre litt glede, sier Inga Dalsegg som også håper at noen kan få lyst til å ta fram tegnesaker og kanskje prøve seg på en ny hobby.