Filmtipset:

Bad Ass

En pensjonist som banker opp lømer i en film basert på en ekte hendelse må jo bli bra!

Trailer for «Bad Ass».

0

Bad Ass

Craig Moss

  • Danny Trejo
  • Ron Perlman
  • Charles S. Dutton
  • Patrick Fabian
  • Joyful Drake
  • John Duffy
  • Harrison Page
  • Richard Riehle

Action

Film

15 år

1 t. 30 min.

USA

Kultur

«Bad Ass» er en amerikansk actionfilm fra 2012 med Danny Trejo i hovedrollen. Den tar for seg Frank «Bad Ass» Vega, som får det kallenavnet etter at noen filmet og publiserte på nett en hendelse på bussen da han ba noen unge trøbbelmakere om å la være å plage en gammel mann.

Da de yppet til bråk, tok han affære, og gjorde kort prosess med dem. Denne delen av filmen er løst basert på en virkelig hendelse, nemlig noe som skjedde på en AC Transit Bus i Oakland, California 15. februar 2010.

Tre måneder senere baller det på seg, og Vega blir blandet opp i noe mystisk herk som involverer Los Angeles’ ordfører, Williams (Ron Perlman). Han får sjansen til å banke opp flere unge voksne, kriminelle og andre bråkmakere, hele tiden mens han bruker en kledelig t-skjorte med teksten «I’m a motherfucker» og en magetaske.

Det er hevn, romantikk, beinhard action, og grenseløs gladvold, slik bare Danny Trejo kan gjøre det. Filmen fikk også oppfølgeren «Bad Asses», hvor Danny Glover (kjent fra blant annet «Lethal Weapon»-filmene) og Dante Brasco (kjent fra blant annet «Hook», hvor han spilte Rufio) er med, samt oppfølgeren «Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou».

Filmen kan blant annet streames hos SF Anytime, Amazon Prime, Google Play, og YouTube.