«Help!» er en engelsk musikalsk komedie film fra 1965, som tar for seg The Beatles, samt en gruppe mennesker knyttet til en mystisk, orientalsk sekt, som daglig ofrer en kvinne til Kaili (sannsynligvis basert på den hinduistiske skytsgudinnen Kali). Før ritualet skjer, males kvinnen rød.

Like før den neste ofringen skal skje, gjør søsteren hennes (som er prestinne i sekten), seremonimesteren oppmerksom på at hun ikke bærer den hellige offerringen. Denne var nemlig blitt sendt til en viss liverpoolsk trommeslager, kjent for sine mange ringer, av offeret og hennes søster.

Som seg hør og bør når man får smykker, det være seg i posten eller ellers, prøvde Ringo den på seg, og der ble den sittende. Dermed starter jakten på ringen, og bandet forfølges både av den religiøse sekten, og et par mislykkede, britiske forskere, som ser for seg at ringens magi vil gjøre dem i stand til å ta over hele verden.

Ferden går fra England til de sveitsiske alper, tilbake til England, og ender opp på Bahamas. Og hvordan det går med både Ringo og ringen får du se filmen for å finne ut av selv.

Filmen kan blant annet streames på Apple TV (irriterende og ironisk nok).