«Men in Black» er en amerikansk science fiction-komedie fra 1997, løst basert på tegneserien «The Men in Black». Her møter vi Will Smith og Tommy Lee Jones som to agenter for en hemmelig organisasjon som kalles «Men in Black». «MIB» overvåker utenomjordiske og aktivitetene deres.

I starten av filmen er J (Will Smith) en vanlig gatepurk i NYPD, men etter å ha jaktet på en overnaturlig raskt mistenkt i byen, blir han intervjuet av agent K (Jones) som bruker et spesielt lys som får ham til å glemme, og gir ham et kort med en adresse på. J drar dit og gjennomgår flere tester sammen med mange andre kandidater, men han får til slutt jobben, selv om han ikke nødvendigvis helt tror på det han ser og hører.

Samtidig krasjer et romvesen og dreper en gårdbruker ved navn Edgar, og bruker huden hans som forkledning. Han drar til New York og dreper to andre romvesener på en restaurant, og stjeler en boks fra dem, mens han leter etter noe.

Mens K og J etterforsker drapene, finner de et døende romvesen inni en av menneskene, som forteller dem en kryptisk beskjed om en galakse. De finner galaksen, men for sent, «Edgar» har tatt den, og samtidig får de beskjed fra andre vesen om at de har én time på seg på å returnere den, ellers ødelegger de jorda.

Det er en kamp mot tiden og masse romvesener, men samtidig er det mye action og humor, som gjør at jeg trygt kan anbefale denne filmen til alle og enhver.