Tradisjonen tro er det Bøgdakveld i Rindalshuset fredag 30. juni med blant annet utdeling av Sigurd Røens idrettspris.

Husmenn og fotball

Lørdag 1. juli er en travel dag med åpning av kunstutstilling på Dalalåven Atelier, åpning av ny leirduebane i Romundstadbygda, kunstutstilling ved Rindal skimuseum og senere på kvelden kulturvøkkupub på 3 Venner.

Søndag fortsetter Kulturvøkku med blant annet kulturhistorisk vandring i Bolme der tema er husmannsplasser. Senere på dagen er det fotballkamp mellom Rindal – Freidig.

Jo Ranheim i kirka

Foruten utstillingene som står fast, er det mandag 3. juli husmøte i Løsetlåna ved Rindal skimuseum. Dagen etter er det guidet tur etter stiene i Åsan. På kvelden er det midtsommerfest ved Igltjønna.

Onsdag 5. juli er det tid for ny fotballkam, nå mellom Rindal – Kil/Hemne 2. På kvelden er det konsert med Marit Løfaldli, Jeanette Paulsen og Jo Ranheim ved Rindal skimuseum.

Torsdag 6. juli inviteres det til åpen dag ved eldresenteret, mens det på kvelden blir konsert med eksrindaling Maria Norseth Garli som sammen med bror Jon-Anders og mannen Kim Aksnes som sammen framfører egne viser og andre countryinspirerte viser.

Populær torgdag

Fredag 7. juli er det grautdag ved Rindal skimuseum på dagtid og kulturvøkkuquiz på kvelden.

Lørdagen er den populære torgdagen med alskens aktiviteter, underholdning og salgsboder på Rindalstorget, og på kvelden er det pubaften i Torshall.

Søndag 9. juli er årets kulturvøkku til ende med tunmesse på Rindal skimuseum og siste sjanse til å få med seg utstillingene både i Dalalåven Atelier og ved Rindal skimuseum.

audhild.oye@avisa-st.no

916 94 175

Inga Dalsegg har den røde løperen klar til Dalalåven Atelier under årets kulturvøkku fra 1. - 9. juli. Foto: privat