Daniel Mandal og Thomas Løseth har endelig fått booket bandet som de har drømt om i over ti år. 28. juli er det nemlig klart at Dumdum Boys kommer til Orkanger for første gang.

- Dette er den største bookinga i festivalens historie, sier Mandal og legger til:

- Nå er det virkelig alvor!

Nytt navn og sted

Strandafestivalen har skiftet navn og sted. Neste sommer vil festivalen hete Parkliv, og bli arrangert i Idrettsparken. Scenen vil stå på banen som har navnet Bankløkka, og publikum kan nyte musikken både ute på selve banen og i gresskråningen opp mot Rømme.

- For oss er dette ei drømmebooking. Vi har alltid sagt at drømmen vår er å få Dumdum Boys til Orkanger. Vi har jobbet med dette i tre år, og nå fikk vi endelig ja, sier Mandal som står i bresjen for Parkliv sammen med Thomas Løseth og Bjørn Tore Solstad.

Riktig tidspunkt

Mandal mener Dumdum Boys kommer til helt riktig tid.

- Nå har vi en arena som er veldig egnet for denne type konserter. I tillegg har vi mer erfaring med å drive festival. Det har fungert godt de fem årene i Gammelosen, men vi må utvikle oss, og det gjør vi ved å flytte festivalen inn på Idrettsparken. Det gir oss blant annet mulighet til å arrangere en større festival.

Flere voksne

Mandal og Løseth har lenge ønsket å booke Dumdum Boys, og de tre siste årene har det vært samtaler mellom festivalen og bandets management.

I august fikk de vite at de endelig hadde fått napp, og bandet passer veldig godt inn i den retningen de ønsker å ta festivalen.

- Vi ønsker å favne bredere. Besøket har hele tida vært godt, men vi har ikke nådd så mange voksne som vi har ønsket. Men mange har sagt at de kommer om vi får booket Dumdum Boys. Nå har vi fått Norges største og viktigste rockeband, og det vil bli helt fantastisk, sier Mandal.

Billettsalget åpner mandag 23. oktober.