• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Lokalfotballen
  • eAvis
  • Debatt

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kjøkkenkroken →

Asparges og rabarbra

Det er mange måter å tilberede disse på.

foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
1 / 4
Øystein Kvåle
Blansjer aspargesen og la den tørke.
foto
Øystein Kvåle
Oppdatert: fredag 2. juni 2023 kl. 12:01
Publisert: fredag 2. juni 2023 kl. 12:01 Oppdatert: fredag 2. juni 2023 kl. 12:01
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Matspalten
  • Kjøkkenkroken
Ansvarlig Redaktør
Anders Aa. Morken
Nyhetsredaktør
Heidi K. Johnsen
Telefon
72 48 75 00
Epost
redaksjon@avisa-st.no
Kundeservice
abonnement@avisa-st.no
Besøksadresser
Tverradkomsten 23, 7300 Orkanger
Trondheimsveien 6, 7200 Kyrksæterøra
Tips
tips@avisa-st.no
SMS/MMS
ST TIPS til 2399

Avisa Sør-Trøndelag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Avisa Sør-Trøndelag har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Avisa Sør-Trøndelag.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.