– I Storåsfestivalen kan vi blant annet bidra med å bygge infrastruktur samt være med og luke bort unødvendige utgifter blant annet til lyd og produksjon. Det handler om å betale rett pris for de rette tingene. Ingen ting ville vært artigere enn om det kommer mye folk og at festivalen i tillegg går i pluss, sier Storli som mener at Storåsfestivalen absolutt har livets rett og at den absolutt ikke skal bli en type Selbufestival.

– På Selbufestivalen er 80 prosent av artistene kjent blant folk flest. På Storåsfestivalen er kanskje 30 prosent av artistene kjent for menigmann, mens 70 prosent er smalere musikk, sier han.

Storli framhever det unike festivalområdet på Storås og han berømmer dugnadsviljen på stedet.

– Det er utrolig mange dyktige folk her. Dugnadsånda er helt fantastisk. Uten den lokale tilknytninga ville ikke festivalen være mulig, sier han.

28.- 29. juli er årets Storåsfestival. I mangel av daglig leder har styremedlemmene fordelt oppgavene på seg. Selv er Storli ansvarlig for artister, teknisk produksjon og transport.

– Festivalen er ikke skadelidende av at vi ikke har daglig leder. Akkurat nå driver vi etter dugnadsprinsippet og gjør jobben som en daglig leder ville gjort. Først når det er penger i kassen, er det også penger til eventuelt å ansette en daglig leder, sier Storli.

Terje Storli har aldri vært på Storåsfestivalen. Han har derimot vært på mange andre festivaler omkring i Norges land som bassist i Stage Dolls. Sammenlignet med andre festivaler mener han Storåsfestivalen er spesiell med sin komprimerte og magiske beliggenhet. I år skal han oppleve Storåsfestivalen live både som artist med Stage Dolls på Solscenen og som festivaldriver.