Onsdag 14. juni starter sommersesongen ved Skreddarhaugen, Skaun bygdemuseum. Her vil Kjersti Bruheim fortelle om boka «Bli med og leik» som omhandler barneleiker opp gjennom tidene.

Åpninga av sommersesongen ved museet er også Onsdagskveld på Rossvoll sitt siste arrangement før sommeren. Hvert år pleier de å legge arrangementet i juni nettopp til Skreddarhaugen i samarbeid med Skaun bygdemuseum og Skaun bygdekvinnelag.

De gamle lekene

Kjersti Bruheim er redaktør av boka «Bli med og leik» som er kommet i stand etter oppdrag av Sør-Trøndelag bygdekvinnelag. Boka har til hensikt å inspirere oss til å huske leikene fra barndommen, og ikke minst føre de videre til kommende slekter. Onsdag kveld ved Skaun bygdemuseum blir det også anledning til å prøve ut noen av lekene.

Allsang

Den musikalske underholdninga skal publikum selv sørge for denne kvelden i form av allsang som ledes av Øystein Syrstad.

Ellers blir det rikelig tid for kaffe, kaker, en god prat og godt, gammeldags åresalg som seg hør og bør i slike omgivelser.