Musiker kjøper gravferdsbyrå: - Det må være verdens beste jobb

15. februar i år overtok kantor og musiker Bjørn Vevang Surnadal og Rindal begravelsesbyrå. Han har store planer om vekst av byrået.

Bjørn Vevang har kjøpt Rindal og Surnadal begravelsesbyrå og etablert morselskapet Vevang gravferd. Foran Bjørn Vevang, t.v. Stig Morten Elverum, bak Palmer Vikan og t.h. Espen Selbæk.   Foto: Nathan Lediard.

Jeg ønsker å være bidragsyter for folk som er i en helt spesiell situasjon. Det er så  utrolig verdifullt og fint å få være med på en slik prosess.

Bjørn Vevang, daglig leder av Vevang gravferd
mn24

- Hadde det vært for pengene, hadde jeg ikke gjort dette. Jeg ønsker å gjøre ting på en annen måte. Folk skal ikke føle at taksameteret starter. Jeg vil at pårørende skal ha god tid, for at de skal få det de ønsker, sier Bjørn Vevang (45) som har jobbet som heltids musiker, blant annet som organist og kantor fram til nå.