Overtar salget av unik eiendom i Orkdal

Kan bli prisrekord.

Denne eiendommen på Fannrem legges ut for salg igjen på nyåret. Foto: Privat 

Jørgen Rostad, Eiendomsmegler1 

Nyheter

I første halvdel av oktober i år ble eiendommen på Fannrem lagt ut for salg. Aldri tidligere er en enebolig i STs nedslagsfelt lagt ut med en slik priantydning: 7,9 millioner kroner.

Hans Christian Espenes, eiendomsmegler og partner i Privatmegleren, og kjent fra TV3-programmet «Boligjakten», fikk oppdraget med å selge villaen på 269 kvadratmeter. Det ble lagt opp til kun private visninger.

Ny megler

– Jeg er bra sikker på at vi finner en kjøper til eiendommen. Det er imidlertid ikke sikkert det skjer den første uka. Når det er sagt, har vi satt et salgsløp på nesten ett år. Vi har det ikke travelt, sa Espenes i slutten av oktober.

Nylig ble det kjent at kjendismegleren byttet jobb til Heimdal Eiendomsmegling. Samtidig overtok Jørgen Rostad i Eiendomsmegler 1, avdeling Orkanger, oppdraget med å selge eiendommen på Fannrem.

Unik eiendom

Rostad mener dette er en svært unik eiendom, ikke bare i Orkdal, men også i midtnorsk sammenheng. Det begrunner han med tre mål tomt, potensial for et eget tun, nærhet til travpark og ikke mist utformingen av selve boligen.

- Her får du nesten 300 kvadrat med herskapelig flott bolig, sier Rostad.

- Vi ser litt med nye øyne på salget og legger den ut til 6 990 000 kroner, legger han til.

Villaeiendommen med tre mål tomt, som ligger cirka én kilometer sør for Orkdal kirke, blir lagt ut på markedet igjen i starten på januar.

- Jeg tror sju millioner kroner er mer tilpasset markedet vi skal selge i. Jeg har god tro på at vi finner en kjøper, trolig fra Trøndelag. Magefølelsen sier i hvert fall det, sier Rostad.

Flytter i leilighet

Han understreker at eiendommen er unik i Orkdal. Med den store tomten på hele tre mål er det et stort utviklingspotensial.

- Jeg har solgt flere boliger i området til fem-seks millioner. Det er realistisk å få sju millioner for denne eiendommen og kanskje mer, sier Rostad.

Drømmehuset ble satt opp av dagens eier i 2002/2003 og innflytting var i mars 2003.

Eieren skal etter hvert flytte til en ny leilighet i Orkanger sentrum.
Selger rekorddyrt hus og Ferrari

Pris til sammen: 8 230 000 kroner.