Utlover dusør til den som oppklarer Odin-saken

Odin Hagen Jacobsen har nå vært savnet i tolv uker.  Foto: Privat

Nyheter

10. februar er det tolv uker siden Odin Andre Hagen Jacobsen fra Skaun ble savnet etter en tur til Trondheim sentrum. Det siste sikre sporet etter ham er et overvåkningsbilde fra Fjordgata natt til søndag 18. november klokka 05.39.

 

12 dager senere fant en tilfeldig forbipasserende pass, mobiltelefon, buss- og bankkort nede ved havna på Brattøra. Ytterligere søk i området førte til at en sko og skittentøyposen fra gymbagen hans ble funnet 400 meter lengre ute på piren.

Savnede Odin fyller 19 år – foreldrene har kjøpt symbolsk gave

Kripos klarte for noen uker siden å åpne mobiltelefonen, i håp om å finne svar på hva som kan ha skjedd. Det er foreløpig ikke kjent hva som kom ut av dette.

Det er også samlet inn penger i en privat innsamlingsaksjon for å hyre en privatetterforsker.

Uansett: Odin er fortsatt forsvunnet. Og nå går foreldrene ut og utlover en dusør på 50 000 kroner, betalt av egen lomme, til den første som kommer med et avgjørende tips i saken.

"Som avgjørende tips regnes tips som direkte fører til at Odin blir funnet eller at det kommer frem en troverdig forklaring på hva som har skjedd", skriver de på Facebook-siden som er opprettet i forbindelse med savnetsaken.