Kultur i tre dager til ende

Til uka er det kulturskoledager i Hemne. 

Nyheter

Hemne, årets kulturkommune i Trøndelag, arrangerer for tredje året på rad kulturskoledager fra kommende mandag til og med onsdag. Det er Hemne kulturskole som arrangerer.

— Målet er å vise fram mest mulig av det vi jobber med i løpet av skoleåret, sier rektor Silje Wessel.

Dagene er inndelt i tre forskjellige tema, der de ønsker å favne flest mulig av målgruppene til kulturskolen.

Mandag kveld viser de forestillinga «Vår beste sommerdag» i Hemne samfunnshus. Her er det duket for nye norske sommerklassikere fra skolens elever og Kirksæterørens Hornmusikk. I pausen frister de med ei kunstutstilling i lillesalen.

Tirsdag ettermiddag er det barnas dag på Kulør'n, der du får stifte bekjentskap med både Kaptein Vannskrækk og kua Råsalita. På dagtid har skolen et opplegg for alle skolestartere, samt første- og andreklassene i Hemne og fra Ven oppvekstsenter.

Onsdag er det familiedag, og igjen er Kulør'n arena for aktivitetene. Her blir det lek og moro, teatersport og prøvespilling på djember. Du får helt sikkert også svar på ting du lurer på om kulturskolen.

— Vi håper flest mulig vil besøke oss disse dagene slik at du får se og høre hva vi holder på med, sier Silje Wessel.