Front mot front på E39

Nyheter

Klokken 15.39 skriver politiet på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke på E39. Det er snakk om en front mot front ulykke som skal ha skjedd cirka 5 kilometer vest for for Orkanger i retning Gangåsvatnet.

- To biler har vært involvert i en møteulykke i forbindelse med forbikjøring av to vogntog som sto i et kjørefelt. En person er sendt til legevakt, og noen er undersøkt på stedet. Bilberger jobber på stedet og vegen er stengt, skriver politiet på Twitter.

Nødetater har rykket ut. Ifølge vegtrafikksentralen på Twitter, må en regne med kø i forbindelse med ulykken.

I tillegg skal det stå to vogntog lengre øst i nærheten av Råbygda.

Klokken 16.42 melder politiet at veien er åpnet for trafikk igjen.

Tips oss! Har du bilder, video eller opplysninger?

Send til ola.rise@avisa-st.no.