Vil ha omkamp om skoleplassering samt navnedebatt: – Dette blir som å inngå ekteskap

David Sørli Nielsen (Krf) aksepterer at skolekretsene i øvre Skaun slås sammen, men aksepterer ikke at ordføreren og andre politikere hopper bukk.

David Sørli Nielsen (til venstre) mener Eggkleiva er «midt i smørøyet» for ny skole i øvre Skaun. Gunn Iversen Stokke og Siri Grøttjord mener det er satt punktum for den diskusjonen.  Foto: Erik Eikebrokk/Google maps/Arkiv

Jeg ser på dette som forsøk på omkamp fra Krf, og det vil ikke vi være med på

Opposisjonsleder Siri Grøttjord (Ap)
Nyheter

Mandag 12. oktober vedtok formannskapet i Skaun å slå sammen skolekretsene i øvre Skaun. I praksis betyr det at den planlagte nye skolen på Venn, skal bygges slik at den også kan romme elever fra skolekretsen på Jåren. Skolen på Jåren vil dermed legges ned. Da ST snakka med ordfører Gunn Iversen Stokke (Sp) etter formannskapets vedtak (åtte mot én stemme) stilte hun seg tvilende til om det ville bli nye omkamper.