Flyttet hjem - får ikke bygge på hjemgården: - Vi er veldig skuffet og lei oss

Må nå feste lit til annet utfall hos Statsforvalteren.

Flott utsikt på en dag med dårlig sikt. Fra venstre Kjell Øyasæter, Bernt Olaf Aune, Marit Liabø Sandvik, Einar Vaagland og Tove Karin Halse Lervik har tatt en nærmere titt på tomtefeltet.  Foto: John M. Myrhaug

Samme dag som formannskapet vedtok dette, sto det i avisa at folketallet i Heim går ned.

Anne Thevik
Nyheter

For to år siden flyttet dattera til Anne og Nils Oddvar Thevik sammen med mann og ett barn hjem til Heim kommune. De ønsket å bygge hus på eiendommen i Vesseseterveien der Anne vokste opp. Anne og Nils Oddvar Thevik har allerede bygd hus på eiendommen med panoramautsikt over Kyrksæterøra, og tre generasjoner ville ha blitt nærmeste naboer.