Orkanger

I dag onsdag er det meldt bedre enn hva jeg meldte for denne dagen på mandag. Vi har oppgradert fra skyet til lettskyet med sjanse for sol, men temperaturen har ikke bedret seg. Det blir med andre ord, fortsatt opp mot 18 varmegrader. Greit nok det. Kan ikke klage akkurat, det kunne vært verre. Det kunne vært 18 kalde. Tror ikke jeg kunne tenkt meg å oppleve det i juli akkurat.

Torsdag får det opprinnelige onsdagsværet, med lettskyet først på dagen og skyer på kvelden, med temperaturer på mellom 12 og 17 varmegrader. Lite eller ingen vind. Ikke bra for vindmøllene i alle fall.

Fredag kommer visst regnet tilbake. «Time vil sjåv», som han sa, han Rudolf Blodstrupmoen og temperaturene havner på rundt ti grader. Godt for floraen om ikke annet. Ikke så mye regn at det gjør noe, toppen 6 millimeter, så dere trenger ikke full oljehyre. Det holder sannsynligvis med noe vannavstøtende.

Løkken verk, Rindal, Lensvik og Børsa

Samme vær på disse stedene. Som alltid. Mangelen på særlige avvik er nesten irriterende. Det blir regn, det blir sol, temperaturen vil ligge mellom 10 og 20 grader, ikke noe særlig med vind. En ekte trøndersommer. Som vanlig, men denne gangen er det litt avvik på de andre stedene, så de får egne seksjoner.

Rennebu

Onsdag ettermiddag er det meldt tordenbyger, mens torsdag får mer regn. Ellers det samme som Orkdal.

Krokstadøra og Kyrksæterøra

Her er det meldt regn, regn, regn over hele linja. Ikke varmere enn 11-12 grader heller disse dagene. Ikke spesielt mye regn akkurat, så vidt over 4 millimeter, men likevel. Skal vi tro yr.no (for en gangs skyld), så blir det vått onsdag til fredag i Snillfjord og i Hemne.

Lesernes bilder

Ikke noe bilde i dag, men jeg oppfordrer dere fortsatt til å sende inn deres bilder til sjur.vaage@avisa-st.no.