Orkanger

Yr.no melder at været for denne onsdagen blir lett blanding. Som vanlig. Det starter med litt sol, en del skyer og litt regn, og 12 ¬– 13 varmegrader, og slik blir det utover dagen. Ikke noe utover normalen i sommer med andre ord.

I morgen (torsdag) blir det visst litt sol, og faktisk litt varmere, mens det på fredag blir mer regn og kaldere igjen. O’ lykke, og alt det der. Jeg kjenner det skal bli greit å komme hjem til Stavanger, selv om det regner like mye der, er det i det minste litt varmere.

Sommeren skal jo være varm og det skal helst være mer sol enn regn, men det får man visst kun om man bor på sørøstlandet her til lands. Det er ikke rart man blir værsjuk og døgnvill, for å si det sånn. Personlig føler jeg meg mer og mer døgnvill og sover mindre og mindre. Kanskje det slår ut i «værmeldinga», hvem vet?

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Krokstadøra, Kyrksæterøra og Børsa

Det samme været her som alltid. Nesten så vi skulle hatt noen indianere eller værmakere her til å fikse og trikse med været på forskjellige steder så jeg hadde hatt noe mer å skrive om. Ekstremregn i Skaun for eksempel. Eller knallsol og rekordtemperaturer på over 40 grader i Rennebu. Det hadde vært noe å skrive om det.

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» heter det seg, men det får da være måte på hvor ofte vi skal pakke på oss regnjakke og vanntette sko for å unngå forkjølelse og andre uting som man helst skal unngå om sommeren.

Lesernes bilder

Fortsatt ingen nye bilder her, men om dere har noen, nøl ikke med å sende de til sjur.vaage@avisa-st.no. Helst før jeg begynner å legge inn mine egne bilder. Trenger ikke slik skamløs selvpromotering, for å si det sånn.