De siste ukene har klubben jobbet for å signere flere seniorspillere og sist uke ble den Joachim Elshaug klar for 5. divisjonsklubben.

Tilbake i gult

Elshaug spilte for OIF i fjor da laget vant 5. divisjon, men ga seg etter sesongen. Nå har han imidlertid bestemt seg for å resignere med Orkanger.

- Elshaug er en kjempesignering for oss. Jeg har ikke sett han spille så mange kamper, men jeg fikk et positivt inntrykk på trening hvor han er god til å kommunisere og gjøre andre gode. Han er veldig eksplosiv med styrken og farten sin. Han har selv ytret et ønske om å spille litt lavere i banen. Han er veldig anvendelig og kan bekle de fleste posisjoner, sier OIF-trener Ketil Stellander.

Elshaug spilte 15 kamper for klubben i fjor og scoret 19 mål.

Stor belastning

Laget har svært få seniorer, noe som gjør at seniorlaget har blitt tvunget til å bruke en rekke juniorspillere som også må spille juniorkamper samme uke. Det har ført til at mange poeng har gått tapt på slutten av kampene. OIF har faktisk ledet alle første omganger så langt i 5. divisjon, men står likevel igjen med bare åtte poeng på seks kamper.

- Belastningen på juniorene har vært for stor. Vi har blitt slitne utover i kampene og tapt mye poeng på det. Nå forhører vi oss om flere seniorspillere for å avlaste juniorspillerne. Får vi inn et par seniorer til, så kan dette bli veldig bra, tror Stellander.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255