Jeg drømte nemlig om at vinteren var her. Fimbulvinteren, det var som dratt rett ut fra fortellingene om de norrøne gudene våre. Kaldt og jævlig og den varte søren meg like lenge også. Får håpe jeg ikke er sanndrømt av meg.

Orkanger

Det er heldigvis ikke meldt sne eller kaldere temperaturer enn 10 grader med det første, men det er da ille nok. Jeg vet at ifg. VærAdressa og Metronomisk institutt så er ikke denne sommeren så mye verre enn tidligere somre, men det føles slik likevel. I dag ble jeg møtt av lett yr, som likevel gjorde meg våt på beina da jeg kjørte til jobb på min standhaftige scooter, og slik skal det fortsette utover dagen, med eventuelle gløtt av sol. Fra kvelden av, skal det bli færre regndråper og litt mer sol, om vi da kan stole på en nettsending.

Torsdagen kommer med mer av det våte element, og ikke blir det noe særlig varmt heller. Jeg tenkte på det i går kveld da jeg merket hvor mørkt det plutselig var blitt ... Det er ikke midtsommer lenger, men det er da heller ikke vinter, så hvorfor skal det da være så mørkt? Jo, det er høsten som kommer. Med hufs og grufs og endeløse stormer, men det kommer da mye fint ut av høsten også. Bursdager blant annet, samt at det blir så fint ute når bladene skifter farger – for ikke å snakke om de herlige luktene i skog og mark.

Fredag kommer med mye det samme været som på torsdag, men et par grader varmere. Ikke noe fantastisk vær som går oss i møte med andre ord, men det er lov å håpe at det klarner opp til neste uke.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Det samme været her som ellers, unntakene er Børsa, Rennebu og Lensvik som kan få noen gløtt av sol torsdag formiddag, og Rindal som kan få solgløtt fredag formiddag. Vått og grått, med få håp om sol enn så lenge. Kan jo bli deprimert av mindre. Er det ikke sommer kanskje? Jeg føler verken for å komponere musikk eller skrive dikt, langt mindre gjøre noe produktivt. Dagene går i ett, regn, regn og mer regn.

Lesernes bilder

Fortsatt ikke kommet noen nye bilder, og fortsetter det slik, er jeg redd jeg må legge ned hele seksjonen. Om du har noen bilder du vil få på trykk, send de til sjur.vaage@avisa-st.no.