Orkanger

I dag – onsdag – er det sol og fint vær, men ikke noen særlige temperaturer å skryte av ... enda. I løpet av ettermiddagen, vil skylaget tetne til, men temperaturene vil stige, og mot kvelden vil vi ha temperaturer opp mot 20 grader. Ikke skal det blåse noe særlig heller, så det er bra. Ikke så mye å si for meg uansett, jeg skal tilbringe så mye tid som mulig innendørs i et håp om å ikke bli mer forkjølet enn jeg allerede er, men for dere andre som er friske og raske ...

Torsdag kommer regnet tilbake, og temperaturene starter på 12 grader i løpet av natten / morgentimene, og stiger gradvis opp mot 16 grader til ettermiddag / kveld. Vinden øker til lett bris, og det nevnte regnet, vel, det starter med noen millimeter på nattestid og øker gradvis utover dagen. På kvelden kan det bli opp mot 10,2 millimeter regn. Ikke akkurat lysende utsikter.

Fredag kommer sommerværet tilbake. Altså det været vi har hatt i sommer. «Blandavær». Det vil regne litt og være rundt 10 grader på nattestid / morgenkvisten, utover formiddagen vil det klarne opp og temperaturen synker ned mot 8 grader, utover ettermiddagen kommer regnet tilbake og temperaturen øker til 12 grader og på kvelden stilner for håpentligvis regnet, men temperaturene holder seg på det samme.

Vi er med andre ord klare for å møte høsten, selv om jeg gjerne hadde vært den foruten. Og så må dere huske at det står en hannhund på kjøkkenet, den står på tå hev, en katt steker bacon med hull i sålen. Natten er enkel, det er dagene som er lange, og vi er fremme i det vi når bunnen. Dette kan tolkes som at det ikke er de lyseste utsikter for høsten.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Ingen særlige endringer, noe som passer mitt evig-syke hode utmerket. Slipper å tenke så mye mer enn nødvendig, og unngår dermed nedsvelgingen av diverse medikamenter i filmdrasjert pilleform.

På Løkken blir det noen grader kaldere i dag og på fredag, i Rindal og Rennebu et par grader kaldere på fredag, mens i Lensvik vil det blåse kraftigere i dag, samt at utsiktene er større for solgløtt blant regndråpene fredag.