I tirsdagens ST har en «skuffet festdeltaker» på leserinnleggsplass skrevet om det vedkommende mener er en svært negativ trend i samfunnet: Det skal tas bilder av alt og alle og legges ut på nettet.

Personen opplevde nettopp dette på dansegallaen i Skaunhallen i Buvika forrige helg. Her er leserinnlegget som står i dagens papiravis:

«Forrige helg var vi en gjeng som dro på dansegalla i Skaunhallen for å ha en trivelig og avslappende kveld sammen. Men det vi opplever er å bli jaget av flere «paparazzi-fotografer». Det er ikke trivelig å bli knipset fra alle kanter, enten du sitter ved bordet eller svinger deg ute på dansegulvet.

Registrerer også at Gofot’n har lagt ut nesten 200 bilder fra gallaen. Har selv fått kommentarer fra folk: – Såg du var på dansegalla, ja. – Vi er visst blitt

et fullstendig overvåkingssamfunn.

Trivselen med å gå på dans er dessverre blitt veldig redusert. Kanskje det er en årsak til at det er blitt mindre folk på festene? Det virker som det er viktigere med flest mulig «likes» på facebook enn at folk skal like seg. Er dansegallaen blitt et sted der vi skal vises fram for flest mulig? Ikke sikkert alle ønsker det. Her nytes det jo også alkohol, og ikke alle er «helt på nett», og det er jo en god grunn til ikke å bli publisert for alle og enhver.

Det har vært helt greit med et bilde av musikken på scenen og kanskje et oversiktsbilde eller to, tatt fra tribunen, som viser folkelivet»

Hva mener du om denne saken? Er det greit at «alle» tar et bilde av deg når som helst og legger det ut på sosiale medier?