Det lokale politiet gjennomførte natt til 1. pinsedag en promillekontroll på E39 ved Thamshavn.

- Det var til tider lite trafikk og den ene betjenten ble rastløs. Han hevdet selv at han kunne gå mange meter på hendene. Mulig han nå ligger i hardtrening og kommer sterkere tilbake, forteller politibetjent Viggo Hansen ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

Les også: Torpedert av fyllekjører

Hansen, som administrerer facebook-sida til det lokale politiet, ønsker ikke å avsløre hvem det er som viser sine kunstner på veien under promillekontrollen.

- Vi avslører som vanlig ikke hvem som utfører forskjellige ting på siden vår. Vi har tidligere hatt sangere, diktere, sjåfører som inviterer på is og annet, men har valgt å si at det er et mannskap på Charlie30, ditt lokale politi i vår vaktregion, forteller han.

Videoen av politimann på hendene ble veldig populær. Tall fra administrators side viser at den har nådd 100 000 brukere av Facebook. Den har fått 5000 likes og er delt over 200 ganger.

- Dette viser at det er en av de mest populære innleggene våre siden vi startet opp siden for et par år siden, sier Hansen.

På mandagens trafikkontroll fikk den lokale UP-patruljen (UP425) flere kommentarer fra bilister som hadde sett videoen, og som lurte på om det var mulig å få se betjenten gjenta dette for dem.

- Det er moro for oss å bli gjenkjent i tjenesten for det vi skriver om på Facebook. Dette er en form for kontakt med publikum vi er svært heldig som har, sier Hansen.