Da Kolbu scoret etter to minutter, trodde nok de fleste at det var et tidlig trøstemål, men det ble det så absolutt ikke. Kolbu som ligger under streken i 3. divisjon ga Orkla kamp til døren. Til pause ledet faktisk gjestene hele 4-1 etter å ha skapt fire sjanser. Dermed måtte Orkla heve seg flere hakk om det skulle bli poeng.

Vi fulgte timålskampen live her!

Sterk opphenting

Og Orkla hevet seg betraktelig, men det tok tid før den første reduseringen kom. 18 minutter ut i andre omgang sendte Buøy i vei et skudd som gikk rett i hjørnet. Det ble en voldsom vitamininnsprøyting for hjemmelaget, som nærmest bombarderte Kolbus keeper. Kort tid etterpå fikk Orkla sin andre straffe og Buøy kunne sette inn sitt tredje for dagen. To minutter senere hamret Håkon Sanden inn 4-4 og da lå det an til en oppskiftsmessig Orkla-seier.

Men gjestene fra Kolbu ga seg aldri. Kvarteret før slutt tok de ledelsen igjen. Orkla svarte umiddelbart ved Sondre Sørløkk og da hadde Orkla ti minutter på seg til å stikke av med seieren.

Til tross for at Orkla skapte en rekke sjanser mot slutten, endte det med 5-5 og poengdeling.