Orkanger

Yr.no meldte at i dag (mandag), var det meldt sol. Det stemte ikke så godt, for da jeg så ut vinduet i morges, var det overskyet, og like etter at jeg kom på jobb, begynte det å hølje ned. Det var nesten så jeg tror jeg så en ørretstim svømme forbi utenfor vinduet her i andre etasje. Det kan hende det klarner opp i løpet av dagen, men om det ikke gjør det, klag ikke til meg, men til yr.no.

På tirsdag er det meldt regn og temperaturer på mellom 9 og 11 grader, noen millimeter regn og litt bris, men for alt jeg vet, blir det sol og varmt i morgen også, så ikke ta noe for god fisk her. Om noen har et tips om en eldre person med gikt jeg kan ta kontakt med for å få et mer treffende værvarsel, så tips meg om det på sjur.vaage@avisa-st.no.

Onsdag er lettere å melde. Det er meldt både sol og regn, så det blir garantert minst én av delene, men det blir dessverre ikke noe varmere. Det kommer ikke til å stoppe meg fra å sitte på verandaen med en smoothie med ananas, mango og appelsin og gaule «Sunny Afternoon» av The Kinks ut over nabolaget vel og merke.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Været ser ut til å være det samme på disse stedene, som på Orkanger. Det er sannsynligvis ikke det, men det er de opplysningene jeg har fått, og det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Dere kan jo prøve å gjøre som søskenbarnene Lars Vaular og Sondre Lerche synger og ha «øynene lukket», og se om det hjelper. Om dere i tillegg sier til dere selv at det er fint vær, det er knall vær, setter på litt sommerlig musikk og innbiller dere at det er som å være i Syden, og dere faktisk får det til – det skal ikke mer til enn litt fantasi – så har det ikke så mye å si at det faktisk regner. I en viss bok hvis navn jeg ikke skal nevne da jeg personlig ikke har noe tro på det som står i den, så står det at man kan klare alt, om man bare visualiserer det.