Orkanger

Denne fredagen starter med litt duskregn, eller yr, som man også kan kalle det. Det er også passe varmt, så det er ikke noe å klage på i grunn. Utover dagen blir det varmere, mindre regn og hvem vet, kanskje ser vi sola også.

Lørdagsnatten starter med 9 grader, og utover morgenen og formiddagen blir det bare kaldere og kaldere. 5 grader på det kaldeste, brr! Kunne helt greit vært finere vær i morgen også, men den gang ei. Blir varmere utover dagen da, selv om været ikke er noe særlig. Opp mot 17 varmegrader. Kanskje vi dukker opp i Norges varmeste igjen. Det hadde jo vært stas nok.

Søndag kommer regnet tilbake, men heldigvis ikke mer enn 5-6 millimeter, det vil i tillegg bli sjanser til å høre – og for alt jeg vet, se – Tor fare over himmelen med hammeren å jage jotner og riser også. For en gangs skyld ikke Rindal og Rennebu som får den sjansen altså. Temperaturen vil ligge på rundt 13 grader.

Mandag fortsetter søndagsværet, med vanndråper fra himmelen. Dårligere med lyn og torden vel og merke. Temperaturene faller også. 11-12 varmegrader bare.

Hadde planer om å dra til Ladehammeren i helga, for å få med meg Ladehammerfestivalen. Bad Spit og SKA-frika frister, for å si det sånn. De andre gruppene og artistene jeg aldri har hørt om, frister også, men siden jeg er på vei til å bli frisk fra en kjedelig forkjølelse så bør jeg sannsynligvis unngå det.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Det samme møkkaværet rundt om i nedslagsfeltet som ellers. For en gangs skyld ikke tordenbyger i Rennebu, men de dukker derimot opp på Løkken og Kyrksæterøra i løpet av søndag ettermiddag. Temperaturene og været er ellers mye det samme.

Lesernes bilder

Nok en gang har jeg fått noen flotte bilder fra John Øystein Berg i Snillfjord. Denne gangen er det fullmånen som var for noen netter siden han har fanget, og for noen bilder dere!