Thamshavnbanen er klar for å skysse deg til festkonsert i Gammelgruva med Hanne Krogh, Rein Alexander, Thomas Ruud og Are Hembre.

Torsdag 8. juni og fredag 9. juni er det festkonserter i Gammelgruva på Løkken Verk.

- Konsertene er snart utsolgt, og da vet vi fra tidligere at det blir trangt om parkeringa, sier John Arnt Holmen ved Orkla Industrimuseum, som har følgende løsning på problemet:

– Vi har i år satt opp tog fra Bårdshaug til Løkken Verk før konserten, og ned igjen etter konserten.

Are Hembre har i år med seg Thomas Ruud, Rein Alexander og Hanne Krogh til Meldal.

Slipper kø

Toget går fra Bårdshaug og stopper både på Fannrem, Solbu og Svorkmo. Etter konserten går toget ned igjen fra Løkken Verk.

- For konsertgjengere fra Orkdal er det flere fordeler med å ta toget. Det mest innlysende er selvsagt at man slipper parkeringsproblemer ved Gammelgruva og køkjøring for å komme seg ut fra gruva etter konserten. I tillegg vil Orkla Industrimuseum sørge for å reservere plasser til dem som betaler billett på toget, slik at passasjerene slipper å stresse med å komme seg opp til gruva. Toget kommer opp i god tid før innslipp til gruva, så passasjerene kan gå rolig opp fra toget til Gammelgruva, sier Holmen.

Det er bare noen få plasser igjen på konsertene. Are Hembre lover et variert program, under musikalsk ledelse av Trond Hustad, som har med seg et stødig og samspilt ensemble.

Servering

Bergmannskroa sørger for servering til passasjerene på togturen. Det blir også guiding om Thamshavnbanens historie underveis på turen til Gammelgruva.

Billetter til togene kan kjøpes på nett eller på toget ved påstigning, og gjelder tur/retur. På museets hjemmesider er det mer informasjon om tilbudet.