Trafikkulykka ved YX-stasjonen på Orkanger natt til forrige lørdag 27. mai, har ennå ikke blitt oppklart.

Les også: Gjorde skader for opp mot 150 000 kroner

- Vi har fått navngitt en gjerningsperson. Planen er å avhøre ham, men vi har ikke kommet i kontakt med ham ennå, sier Randi Fagerholt, etterforskningsleder ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

En Ford Mondeo stasjonsvogn kom i 03.30-tida på natta kjørende på E39 fra Råbygda mot Orkanger. I stor hastighet fikk kjøretøyet problemer i rundkjøringa ved besinstasjonen

Bilen kjørte av veien og inn på YX-området. Her kolliderte den i flere utleiehengere. Bilen fikk store skader. Det samme gjorde to tilhengere, mens to andre er mulig å reparere. I tillegg ble en parkbenk og noen søppelbøtter påkjørt.

Erling Bjørkli (forsidebildet), daglig leder ved bensinstasjonen, uttalte etter villmannskjøringa at det var gjort skader for store summer.

Sjåføren forlot bilen og området etter villmannskjøringa, tilsynelatende uskadd etter at airbagen løste ut.

Kjøretøyet var lånt ut i forbindelse med at den var til salgs. Den var altså lånt ut til en potensiell kjøper.

Årsaken til at det har gått så lang tid mellom hendelsen og et avhør, er før det første at mannen ikke har gjort seg til kjenne. Politiet har heller ikke klart å komme i dialog med ham. Det skal også sies at saken, som heldigvis ikke resulterte i personskader, men kun materielle skader, ikke har topp prioritet hos politiet.