Det sier Torstein Larsen. Som gruppeleder i Pensjonistpartiet var han én av dem som mandag stilte et klart krav til rådmann Ingvill Kvernmo om å trekke advarselen til Anna Krogstad.

- Kjempefint

- Vi har vunnet fram. Dette burde ha skjedd allerede i første runde, men bedre sent enn aldri, sier Larsen.

Gruppelederne som sto bak brevet til rådmannen, sier seg fornøyd med at advarselen endelig blir fjernet fra Anna Krogstads personalmappe.

- Det er kjempefint. Vi er kjempefornøyd, sier Berit Westrum Johansen som er glad for at Anna Krogstad endelig kan leve uten denne saken hengende over seg.

Les også: Advarselen blir fjernet

Burde fått unnskyldning

Torstein Larsen mener likevel det fortsatt henger et stort men ved saken:

- Man tar ingen kritikk for at advarselen ble gitt. Man tar den bort kun på grunn av tida som er gått. Man kommer ikke med noen unnskyldning til den som har lidd under dette i to år. Nå synes jeg Oddbjørn Bang, som den ledende politikeren i kommunestyret, bør manne seg opp og gi henne ei unnskyldning. Og dersom han ikke gjør det, kan flertallet i kommunestyret komme til å be Anna Krogstad om unnskyldning.

Går ikke inn i saken

- Er det aktuelt å gi Anna Krogstad ei unnskyldning, Oddbjørn Bang

- Personalsaker er delegert til rådmannen. Jeg har ikke gått inn i saken på grunn av arbeidsfordelinga mellom adminsitrasjon og politikk. Ut over det ønsker jeg ikke å kommentere saken.

Catharina.Morken@avisa-st.no

928 30 284