Jan Berg åpner også denne sommeren utstilling på Trolltunet ved Våvatnet i Orkdal.

Utstillinga som åpner 24. juni og varer til 9. juli, føyer seg inn i rekken av de helt spektakulære kunstutstillingene. For her dreier det seg ikke bare om kunst; her dreier det seg nesten like mye om helt spesielle omgivelser og opplevelser skapt av menneskehender og stor fantasi rundt et hyttetun.

Trollmann

Her er tusenkunstneren Jan Berg mester og trollmann. Med egne hender og etter egen oppskrift har han skapt en hel trollfamilie på hytta ved Våvatnet. Men her er ikke bare troll. Her er fugler og dyr i stein og jern, som omgjør det koselige hyttetunet til et eventyrland.

Vakkert kulturlandskap malt av Jan Berg.

Pensel og palett

Men Jan Berg er ikke bare mester med stein og troll. Han er også en mester med pensel og palett. I årenes løp er han blitt stadig mer produktiv som kunstner. Men så er han jo også blitt pensjonist, og har endelig anledning til å utvikle seg som kunstner.

På årets utstilling har han flere nye og særdeles vakre akvareller og malerier. Jan Berg er både en perfeksjonist og en sann estetiker.

Lørdag 24. juni åpner Jan Berg sommerutstilling i det eventyrlige hyttetunet ved Våvatnet. 9. juli stenger utstillinga. Foto: Arkivfoto

Glasskunst

På sommerens utstilling har han med seg glasskunstner Kari Løberg Borten, også fra Melhus. Borten lager bruks- og pyntegjenstander samt smykker. Hun har jobbet med glasskunst i flere år, og har blant annet deltatt på Rennebumartnan i flere år.

Utstillinga på Galleri Trolltunet er åpen hver dag i perioden 24. juni-9. juli.