Barnehagebarn fra Liavoll og Grøtte hadde tatt turen til Tusenårsstedet for å delta på parkdag og markering av den nye klatreveggen som har kommet opp.

Nærmere 50 barn fikk prøve seg på natursti, sitte i veteran brannbil og prøve den nye klatreveggen onsdag. Det så ut til å være en meget spennende aktivitet for barna som storkoste seg. Mot slutten av dagen fikk alle barna utdelt deltakerdiplom.

– Det er andre året vi arrangerer denne parkdagen og den er opprinnelig for barnhagebarn fra Grøtte og Liavoll. Tanken er at dette skal bli en årlig begivenhet for barnehagebarna, sier leder i Fannrem velforening Kåre Kurås.

Flott klatrevegg

Den nye flotte klatreveggen kostet drøye 60 000 kroner og har blitt brukt flittig siden den kom på plass tidligere i år. Det er Ken Pettersen fra Orkla fjellsportsklubb som har stått for designet og monteringen.

– Vi fikk god støtte fra Sparebank 1 som ga 10 000 kroner og midler til nærmiljøanlegg på 20 000 kroner fra kommunen. Vi har satset mye for at denne plassen skal bli en populær plass for barn og unge, sier Kurås.

Ken Pettersen er også godt fornøyd med hvordan klatreveggen har blitt mottatt.

– Det er tydelig at klatreveggen har blitt godt brukt, for vi ser allerede nå at malinga er i ferd med å falle av enkelte plasser, så vi må kanskje pusse den opp igjen til neste år, sier Pettersen.