Orkla tok mandag kveld imot Ranheim 2 på Orkdalsbanken stadion. Spenningen i kampen var over etter drøye ti minutter. Da hadde Orkla puttet tre baller bak Ranheims sisteskanse.

Avgjorde tidlig

Først var det kampens store spiller Steinar Gjersvoll som vant ballen høyt og fosset gjennom Ranheim-forsvaret og satte inn 1-0. Kort tid etterpå vant sammen mann ballen høyt og satte fart mot mål, alene med keeper spilte han uselvisk til Helgetun som satte inn 2-0.

Etter ti minutter kom kampens flotteste angrep. Orkla spilte ball i hatt med Ranheim-forsvaret før Håkon Sanden slo et presist innlegg til Tor Egil Johansen som stupte inn 3-0 og da var kampen i realiteten avgjort.

Ranheim hadde lite å komme med og like før pause kunne Gjersvoll notere seg for sin andre scoring og Orkla gikk til pause med komfortable 4-0.

Kjedelig 2. omgang

Andre omgangen ble langt fra like fartsfylt som den første. Selv om Ranheim ble redusert til ti mann etter bare 53 minutter, skapte ikke Orkla all verden. Men det siste kvarteret kom en liten sluttspurt fra hjemmelaget. Erik Helgetun satte først inn et innlegg fra Knut Kåre Brøndbo og like før slutt satte Helgetun inn sitt tredje for dagen etter en utsøkt bakromsball fra Gjersvoll.

Etter en solid 6-0-seier skal det mye til om Orkla ikke spiller 3. divisjon neste år også.