– Det ser kjempebra ut. Vi har bra påmelding på Facebook. Ungdommen er klar for DJ Nord. Han er ganske populær og kjent. Det blir lys-, laser og røykshow. Det blir populært for ungdommen, sier Torunn Jacobsen, leder i Skaun samfunnshus SA.

Klart for storfest

16. mai blir den første storfesten i samfunnshuset på lenge. Mens både brannforskrifter og bråk tidligere har ført til stopp for storfester, blir samfunnshuset nå klart til 16. mai.

– Nytt brannalarmsystemet vil være ferdig montert. Vi har nytt bannslokkingsapparat og nye slanger, sier Jacobsen. De har dialog med både brannvesen og politi, og sikkerheten er høyt prioritert.

50 vakter

– Vi har over 50 vakter, og det blir flere. Jeg vil oppfordre enda flere foreldre til ungdom mellom 15 og 18 år til å stille opp, sier Jacobsen. Røde Kors vil også stille opp med minst fem personer.

Styrer for samfunnshuset har jobba med å få til et godt opplegg for parkering og vakthold ute. De har tatt kontakt med russen for å presisere at dette er en innefest ikke en utefest. Det vil ikke være plass til at mange russebiler parkerer ved huset.