Orkanger

I dag onsdag og de neste to dagene fremover er været så varierende som du kan få det. Vi får sol og regn (og da også sannsynligvis regnbuer) om hverandre, og jeg vet ikke helt hva jeg skal høre på. Blir det Jannicke Abrahamsen med «Her kommer solen» eller CunninLynguists med «Rain»? I tillegg, avhengig av hvor vi befinner oss er det enten ingen vind – slik at det passer seg med den gamle og kjære folkevisen «Vem kan segla föruten vind» – ellers så blåser det nesten nok til at det kanskje passer seg bedre med et lettere rebelsk humør og REO Speedwagons «Riding the storm out». Og nesten som Katy Perry synger; «It’s hot, then it’s cold» et cetera. Virkelig varierende. Ikke rart jeg føler meg litt værsyk i disse dager, men som sagt ... Floraen nyter godt av det. Når jeg drar hjem fra jobb og passerer blomstene, da vet jeg at det er godt likevel. Anthriscus sylvestris (hundekjeks), Ranunculus acris (engsoleie) og Digitalis purpurea (revebjelle) så langt øyet kan se. Samt mange andre sorter jeg ikke husker navnet på, som stikker opp mellom alt det hvite, gule, grønne og fiolette.

Men nå har jeg rota meg bort. Jeg skulle skrive om været i dag, ikke musikk eller blomster. Som sagt, været fra onsdag til fredag er varierende. I dag melder yr.no at det vil være en del skyer, litt regn og litt sol, temperaturen vil ligge på rundt 10 grader, samt en lett bris fra nordvest. I morgen torsdag er det meldt lettskyet og mellom 8 og 14 grader og vinden dabber av, og på fredag er vi tilbake til det skiftende været, som gir oss sol og regn og temperaturer fra 8 til 20 grader. Det kan også hende at vi merker en lett bris utover dagen.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Ingen avvik på disse stedene heller – noe som gjør det ganske greit for meg som skriver disse sakene. Det samme været gjelder over hele nedslagsfeltet, så dere som ikke bor på Orkanger kan likevel følge værmeldingen, bare gå ut fra at det blåser litt mer ved kysten enn mer inn i landet, som seg hør og bør.