Orkanger

I dag (mandag) startet det med regn, som siden gikk over i oppholds. Lov å håpe at det holder seg på det, og at vi kanskje til og med ser et glimt av solen. Yr.no melder i alle fall det, men som vi alle vet. Stol aldri på en som melder været, i alle fall ikke så lenge vedkommende ikke har fått nyss om eventuelle regndanser og folk med gikt. Det blir sånn passe varmt, med andre ord, mellom 11 og 15 grader, og det skal ikke blåse noe særlig.

Tirsdag er det meldt noen millimeter med regn, men slapp av, jeg har mine tvil om at det blir like vått her som det i forrige uke var i Sverige, Troms, Drammen og på Steinkjer. Det får da være måte på hvor mye regn man skal få i løpet av sommeren også. Det blir noen grader kaldere, men ikke noe vi merker noe særlig til, med tanke på hvor lite vind det er.

Onsdag skal det lysne opp igjen, det er i alle fall meldt lettskyet, men som vi alle vet ... Ingen vet hvor haren hopper, ingen hva været blir. Spesielt ikke meteorologene, og jeg er ikke det engang. Det blir også noen grader varmere, men fortsatt like lite vind. Hva musikk angår, har jeg hørt en del på band fra Rogaland, for å varme opp til mitt årlige opphold der hjemme i sørvest. Mods har mye bra, ikke bare «Tore Tang». Det samme kan sies om Sandnes-bandet, Ingenting. Sannsynligvis det eneste bra som noen sinne har kommet fra stedet. Kan ellers melde om at «The Secret World» er et av de beste dataspillene jeg har spilt, til og med bedre enn «World of Warcraft», «Counter-Strike 1.3», «World of Tanks» og «Diablo 3», og at over skyene er himmelen alltid blå.

Løkken verk, Rindal, Rennebu, Lensvik, Kyrksæterøra, Krokstadøra og Børsa

Det samme været her som i Orkdal. Det får deg til å tenke. Er det virkelig så lite forskjell rundt omkring sør for Nidaros?

Lesernes bilder

Fortsatt ingen nye bilder innsendt, men har dere noen, ikke nøl med å send de til sjur.vaage@avisa-st.no.