Nerskogen skisenter er til salgs. – Jeg håper yngre krefter tar over og fører skisenteret videre, sier daglig leder Torleif Kristiansen som har drevet skianlegget på Nerskogen i 16 sesonger.

Ordknapp

Det er en ordknapp Kristiansen som viser til salgsannonsen av skisenteret som ligger på finn.no.

– Vi som driver, begynner å komme opp i åra. Vi kan ikke drive til vi stuper heller, sier han.

Hele fylket

Nerskogen skisenter ble etablert i 2000 med Torleif Kristiansen i spissen.

Skisenteret har hatt en sterk posisjon både blant lokalbefolkning og ikke minst blant hyttefolket på Nerskogen. På snørike vintere er det kommet folk fra store deler av fylket i vinterferiene og påskedagene.

I tillegg til tre alpinbakker med til sammen 7,5 km nedfartsløyper, en barnebakke og en akebakke, har senteret et løypenett på toppen av alpintrekket for dem som foretrekker bortoverski.

Skisenteret har en kafeteria og gode forhold i bakken for dem som foretrekker mer stillesittende aktiviteter.

Liv laga

Området er regulert og godkjent for næringsvirksomhet, og ifølge annonsen er det gode utbyggingsmuligheter samt ferdig regulert område for næringsdrift og utvikling. Det innebærer at det er muligheter for vekst og utvidelse for virksomheten.

Kristiansen mener at anlegget absolutt er liv laga, men bekrefter at skiheisene neppe kommer til å gå denne sesongen hvis ikke nye krefter tar over.

Skisenteret har fem bygg som omfatter kafébygget, heishus/skiutleie, verksted med serviceanlegg, utleiehytte med 15 soveplasser og ei varmehytte.

Det er også godkjent plass for campingvogn/caravan.

Mange hytter

Nerskogen er et satsingsområde i Rennebu med et stort antall hytter med turmål i Trollheimen som Svarthetta, Trollhetta og Blåhø samt Jøldalshytta, Gjevilvasshytta og Barnas Naturverden.