Hyttefolk fant ikke bilen i mørket

MELDAL: En person ringte fredag kveld klokka 22 politiet. Sammen med en annen skulle vedkommende gå fra hytta til bilen. Men i mørket fant de ikke fram og ble engstelig. Fem minutter etter at de ringte politiet, ringte de opp på nytt. Nå hadde de likevel funnet bilen.

Fortsatte krangelen hjemme

ORKDAL: En mann i 20-årsalderen og ei dame begynte natt til lørdag å krangle på Pappas pub på Fannrem. Politiet ble varslet etter at de to skal ha vært svært høylydt. Politiet ankom stedet og ba de om å gå. Krangelen skal ha fortsatt hjemme på bopel et sted i Orkdal. Da var det ifølge politiet stort sett inventaret det gikk utover. Før det ble morgen, ble kranglefantene observert på nytt. Da var de tilsynelatende forlikt.

Fant igjen tilhenger

ORKDAL: Ei 80 år gammel dame fra Trondheim fant igjen tilhengeren sin etter at den hadde vært borte i halvannet år. Tilhengeren stod plutselig parkert utenfor Joker-butikken på Svorkmo. Hvordan den har kommet dit, er det foreløpig ingen som vet.

Trusler med kniv

ORKDAL: Politiet måtte lørdag i 14-tida rykke ut til en bolig på Orkanger. Meldingen lød på at noen truet andre med en kniv. To patruljer ankom stedet. Ingen ble pågrepet, men samlingen av folk ble skysset vekk.

Ble jaget fra sykehuset

ORKDAL: I 17-tida på lørdag ble politiet ringt opp fra Orkdal sjukehus. De hadde fått inn en pasient som skapte problemer. Men da politiet kom til sykehuset, var det ikke pasienten som var vanskelig, men ledsageren. Han ble skysset fra stedet med beskjed om at han ikke fikk være der lenger.

Til sykehus etter motorsykkelulykke

MELDAL: To personer i 40-åra ble lørdag kveld fraktet til St. Olavs hospital etter en ulykke på Å med en trehjuls motorsykkel. De kjørte i retning Meldal da kjøretøyet kom over i motgående kjørefelt og kjørte inn i autovernet. Den ene var kun delvis bevisst og ble flydd inn med helikopter, den andre var bevisst og ble fraktet i ambulanse. Ifølge politiet er det mistanke om promillekjøring.

Krasjet i flere biler på Shell

ORKDAL: En 29 år gammel mann fra Storbritannia var natt til søndag i 05-tida på en litt spesiell kjøretur. Innen på Shell-området på Bårdshaug holdt han på å kjøre på flere personer. I tillegg skal han ha kjørt borti flere biler før politiet fikk stanset mannen, som kjørte i fylla.

Festbråk og promille

ORKDAL: Politiet fikk lørdag kveld tre meldinger om festbråk fra samme adresse på Orkanger i løpet av én time. På det tidspunktet var de opptatt med et annet oppdrag. I 05-tida samme natt ble en 24 år gammel mann pågrepet for promillekjøring i Orkdalsveien. Mannen kom fra «festbråkadressen».

Havnet på taket

AGDENES: En 22 år gammel mann kjørte søndag kveld i 19-tida utfor fylkesvei 710 og havnet på taket. Ifølge politiet kan utforkjøringen trolig settes i forbindelse med en forbikjøring. Sjåføren, som var alene i bilen, ble kjørt til sykehuset.