• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • eAvis
  • Debatt

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Kjøkkenkroken →

Sesong for epler

Norske epler egner seg godt i eplekaker på grunn av sin syrlighet og faste konsistens. Det gjør eplekaken både smakfull og ikke for bløt.

foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
foto foto
1 / 5
Øystein Kvåle
Oppdatert: mandag 28. september 2015 kl. 19:15
Artikkelen er mer enn sju år gammel
Publisert: mandag 28. september 2015 kl. 19:07 Oppdatert: mandag 28. september 2015 kl. 19:15
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Bilder
  • Kjøkkenkroken
Ansvarlig Redaktør
Anders Aa. Morken
Nyhetsredaktør
Heidi K. Johnsen
Telefon
72 48 75 00
Epost
redaksjon@avisa-st.no
Kundeservice
abonnement@avisa-st.no
Besøksadresser
Orkdalsveien 57, 7300 Orkanger
Øragata 9, 7200 Kyrksæterøra
Tips
tips@avisa-st.no
SMS/MMS
ST TIPS til 2399

Avisa Sør-Trønderlag arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Avisa Sør-Trønderlag har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Avisa Sør-Trønderlag.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.