Det var søskenpar fra Leiringen og Åremen som giftet seg. På bryllupsbildet er parene Reidun Ræder og Ole Svaan, Elsa Ræder og Einar Landrø, Else Indergård og Karl Singstad, og Marie Åsmul og Osvald Indergård. Av disse var én av brudgommene, Ole Svaan, gått bort innen 2011, slik at bare tre av parene kunne feire dagen sammen, noe som hadde vært en tradisjon de siste årene før artikkelen opprinnelig sto på trykk.

Diamantbryllupsdagen ble feiret med kaffe og kaker på Agdenes helsesenter sammen med den nærmeste familien. Dette var en enkel feiring sammenlignet med den gangen i 1951. Da sto nesten hele bygda på hodet for å få gjennomført to slike dobbeltbryllup med feiring over flere dager.

foto
Sankthansaften 1951 ble det viet fire brudepar i Lensvik Kirke. Det var to dobbeltbryllup. Hele bygda var engasjert i ett eller annet gjøremål og bryllupet varte i minst to dager. Fra venstre; Reidun Ræder og Ole Svaan, Elsa Ræder og Einar Landrø, Else Indergård og Karl Singstad, Marie Åsmul og Osvald Indergård. Ole Svaan var død, de andre levde enda for 11 år siden og feiret dagen sammen. Foto: Privat