I september 1991 kunne avisa ST melde at Rema 1000 på Orkanger ville få en ny nabo, nemlig Torgsenteret som ble reist av Johs. Storm & Co, og bygget av entreprenør Nils Rønning.

Prosjektet var en måned forsinket på grunn av sivilforsvarets behandling av størrelsen på tilfluktsrommene i kjelleren, men per 25. september 1991, var gravingen endelig ferdig.

Torgsenteret var med i dragkampen om hvem som skulle få huse Vinmonopolet, men tapte mot Domus (dagens Amfi, for de som er så unge at de ikke husker det). I stedet fikk torgsenteret ølutsalg, og undertegnede husker det godt, selv om jeg langt fra var gammel nok til å handle der.

Noe annet (og mer brukt av undertegnede) som fantes på senteret, var videobutikk. Og ikke bare var det VHS-er å leie, om man ikke hadde VCR (videospiller, journ.anm.), kunne man leie det også. For ikke å snakke om at de hadde spillkonsoller og spill. Undertegnede har selv mange gode minner fra å leie Super Nintendo og spill som Super Mario World, Bubsy, og Tiny Toons Adventures. Ah, minner ...

Men for Rema 1000 sin del, var det nok det at førsteetasje i tillegg huset en FM-butikk. En dagligvarekjede eid av KØFF Nord A/S, med andre ord; en konkurrent.

I andre etasje, var det «kinamat», og på skrivende tidspunkt for artikkelen, var det heller ikke klart hva som skulle være der. «Men trolig blir det kafeteria», sa Bjørn Storm på det punktet.

– I tillegg blir det to butikker i andre etasje, men hvilke er ennå ikke bestemt, sa han.