26. august blir det fjellkonsert på Nerskogen, nesten 1000 meter over havet, med et av Norges hotteste rockeband, CC Cowboys.

CC Cowboys skal allerede i 2007 ha uttalt at de har spilt alle steder i dette lille landet vårt. Men de har garantert ikke spilt på Grovasetra som ligger 900 moh. i Skardalen på Nerskogen. 26. august 2017 kan de endelig føre det inn på CV-en og skrytealbumet også.

Store artister

Nerskogskonserten ble første gang arrangert i 2012 med ingen ringere enn Vamp. Det var en storslått opplevelse. Året etter skapte Jonas Fjeld og Henning Kvitnes varm og nesten litt eksotisk stemning i regnværet. I 2014 ble vi nesten litt tause i beundring over Morten Harket, mens publikum tok skikkelig av sammen med jordnære og folkelige Violet Road i 2015. I 2016 var det Jarle Bernhoft som tok publikum med i sin musikalske verden der han åpenbarte seg som en særegen liveartist med høy musikalsk kvalitet.

Spellemannpris

I år kan vi forvente oss en annerledes og særegen opplevelse med CC Cowboys som utmerker seg som et strålende liveband innen norsk rock siden bandet startet i1989. I 1990 ga de ut sitt første album. Samme året fikk de Spellemannprisen som årets nykommer. I 2015 feiret de 25-årsjubileum og ga samtidig ut sitt 10. album, Til det blir dag, som de fikk svært gode kritikker for.

CC Cowboys som kommer fra Fredrikstad, består av vokalist og gitarist Magnus Grønneberg, trommeslager Agne Sæther, bassist Per Vestaby og gitarist Jørn Christensen. Vi kjenner bandet blant annet for låtene Tigergutt, Vill vakker og våt, Harry og Kom igjen.

Venter storinnrykk

Nerskogskonserten arrangeres av Nerskogen grendalag i samarbeid med Oppdal og Rennebu kommune. Arrangøren har gjentatte ganger takket publikum for den store entusiasmen de har vist overfor konserten i årenes løp. Det gjelder både hjemmepublikummet og ikke minst hyttefolket. Lørdag 26. august ventes det storinnrykk på Grovasetra på Nerskogen når CC Cowboys kommer med spilleglede og stor intensitet.