Politiet etterforsker nok et innbrudd ved Orkanger Ur og Gull på OTI-Sentret. I løpet av natta har tyver nok en gang tatt seg inn i butikken via taket. Innehaver Randi Svensson sier at denne gangen gikk alarmen. Trolig har tyvene fått med seg et utvalg kostbare ur, mens monterne med nyanskaffede gullvarer etter innbruddet i påska, trolig er urørt.

Det var natt til mandag etter Palmesøndag i år at tyver skar opp taket og firte seg ned i butikken. Den gangen ble butikken robbet for det meste av gull og kostbare ur til en verdi av nærmere en million kroner. Innbruddet er så langt ikke oppklart.

Innbruddet denne gangen har foregått på samme måte, men denne gangen har tyvene tatt seg inn i urmakerverkstedet til Brage Rindal. På morgenen i dag var kriminalteknikere fra Kripos på veg fra Trondheim for å undersøke åstedet. Fram til klokka 12.00 er butikken stengt.

Et annet problem for innehaverne Brage Rindal og Randi Svensson er at regnværet i natt kan ha skadet avansert og kostbart utstyr i verkstedet. Samtidig lurer både innehaverne og politiet på hva tyvene har foretatt seg i løpet av en helt time de har oppholdt seg inne i verkstedet og butikken.