10. mai arrangerer CK Victoria den tradisjonsrike Victoriarunden. Årets ritt er satt til Skaun kommune og nærmere bestemt Venn Oppvekstsenter hvor det vil være start og mål.

- Vi har arrangert dette rittet flere plasser, men i år har vi flyttet det til Skaun fordi vi er en klubb som har tilhold i her. Den er også flyttet hit på grunn av trafikkforholdene, sier leder i CK Victoria Harald Myrholt.

God påmelding

Årets ritt ser ut til å få meget god oppslutning. Til torsdag er det meldt strålende sol og det har fått mange til å melde seg på. Løypen er på 121 kilometer og det er lagt opp til både turklasse og lagkonkurranse.

- Så langt er det vel rundt 100 som har meldt seg på i den individuelle turklassen, mens det kommer til å passere 60 deltakere i lagkonkurransen. Vi har ikke hatt så mange deltakere de siste årene, så dette er veldig god påmelding, sier Myrholt.

Starter på Venn

Rittet starter på Venn i Skaun og går mot Hølonda og videre til Svorkmo, før turen går til Storås, Meldal og videre til Orkanger, hvor deltakerne sykler gamleveien til Skaun og målgang på Venn. I lagkonkurransen er det 6–10 ryttere på hvert lag, hvor sluttiden stopper på nummer 6 på hvert lag.

- Det er mange sterke lag og ryttere på startstreken, så dette ser vi frem til, sier Myrholt.