Én spiller har vært i en klasse for seg denne sesongen

Her får du full oversikt over hvem som har sanket mest stjerner og hvem som har scoret flest mål for de lokale breddelagene denne våren.

Rennebu har imponert denne sesongen, mye takket være de to spillerne til venstre i bildet. Ola Andreas Hoel har tatt 25 stjerner, mens Arne Gunnes har sørget for åtte mål.  Foto: Jan Inge Flå

Pluss

Foran årets sesong bestemte vi oss for å skrive om samtlige kamper til de lokale breddelagene fra 3. divisjon kvinner og nedover til 6. divisjon herrer. Vi har derfor fulgt herrelagene til Meldal, Svorkmo, Rennebu, KIL/Hemne, Buvik, Rindal, Glimt og Orkanger, samt damelagene til Orkla og Meldal. Med god hjelp fra de lokale lagene har vi dermed klart å få inn målscorere og stjernebørs fra samtlige seniorbreddekamper denne sesongen.