Debatt

Ambisjoner for Trøndelag sør

Trøndelag har kvaliteter som gjør oss internasjonalt anerkjent på flere områder, men viktigst for oss er å bli god nok for alle som bor her.

- Orkland har markert seg som motor i nye industrieventyr, og kommunene rundt som viktige omland, skriver Tore O. Sandvik og Kristian Torve i innlegget. 

Pluss

Trøndelag utmerker seg på stadig flere internasjonale rankinger. Vi rangeres som den 16. mest innovative regionen av 220 regioner i Europa på EU's kåring, klart sterkest i Norge. Med Michelin-stjerner til Trondheim og fremragende matprodusenter som høster lovord fra de fremste gourmetkokkene i verden, spredt ut over hele fylket, stiger Trøndelag også på det internasjonale matkartet. Neste år skal vi arrangere selveste Michelin-utdelingen. Det er imponerende. Og det kommer ikke av seg selv.