Vurderte aldri å avlyse

- Det var aldri noe tema, sier cupgeneral Jonny Krokstad.

På grunn av regnet ble kiosk, kafé, premieutdeling og hoppeslott flyttet inn i Orklahallen. 

Pluss

Den 26. utgaven av OIFs fotballcup, nå under navnet Orkla sparebank cup, ble arrangert i helga. Det var imidlertid nedslående værmeldinger i forkant av turneringa, og det var meldt store nedbørsmengder.

Avlyst én gang

- Cupen har vært avlyst kun én gang i løpet av disse 26 årene. Men det var aldri noe tema for oss. Vi var helt bestemt på at vi skulle greie å gjennomføre, sier Krokstad.

- Vi hadde en back up med at vi kunne få låne kunstgressbane i Råbygda, men vi greide oss uten flytting. Vi flyttet noen kamper fra gress til kunstgress på søndag, og det ble en del slitasje på gressbanene.

2000 spillere

Rundt 2000 spillere fra Namsos i nord til Molde i vest var i aksjon. Alle ST snakket med, hadde bare rosende ord å komme med om arrangøren. Spesielt når det gjaldt arrangørens evne til å finne gode løsninger i regnet.

- Tidligere har det vært matservering i Orklahallen kun for overnattende lag. Nå åpnet vi kafé og kiosk for alle inne i hallen, og vi flyttet også hoppeslottet og premieutdelinga dit. Det ble en kjempesuksess, og vi har allerede bestemt å kjøre det slik neste år også - uavhengig av været, sier Krokstad som forteller om gode tilbakemeldinger fra folk:

- Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at de synes vi har løst værproblemet på en god måte. Hver eneste kamp - 427 til sammen ble gjennomført.