Sikret ny seier

Sport

Buvik fortsetter å gjøre jobben som skal til for å rykke opp fra 5. divisjon. Etter sommerferien har Ole Johan Hellands menn gått fra seier til seier. Bortekampen mot Leik førte seg inn i rekken som den sjette strake seieren og eneste reelle utfordrer til opprykket for mer og mer press på seg til å vinne sine hengekamper.

Selv om kampen mot bunnlaget Leik aldri ble noen festforestilling, så gjorde likevel Buvik jobben. Etter å ha tidvis slitt mot Leik i første omgang, utnyttet Buvik muligheten da de fikk den tre minutter før pause. Mats Eid Bjørset kom på en fin overlapp og la inn til Ole Tjelle-Heen som kunne sette inn 1-0.

Halvveis ut i andre omgang kom avgjørelsen da Christian Sommerschild bredsidet inn 2-0.

Buvik har nå spilt 15 kamper og står med 40 poeng med Utleira som nærmeste utfordrer 29 poeng, men de har til gjengjeld to kamper mindre spilt og skal møte KIL/Hemne 2 borte (9. september) og Trønder/Lyn borte (13. september).

Buvik har igjen tre kamper i KIL/Hemne 2 (h), Utleira (b) og Byneset (h). Det skal med andre ord veldig mye til for at Buvik roter bort ledelsen de nå har opparbeidet seg.