Ber lokale klubber bidra til å velte Fifa: – Det høres kanskje ut som stormannsgalskap, men det er mulig

Sammen med en rekke fotballpersonligheter fra dalføret, ønsker forfatter og orkangergutt, Johan Mjønes, at Norges fotballforbund (NFF) tar et tydelig standpunkt overfor det som har skjedd og skal skje i fotball-VM i Qatar i 2022.

37 personer med tilknytning til idrett i dalføret, har signert brevet som oppfordrer lokale fotballklubber til å ta et tydelig standpunkt. Johan Mjønes nederst til høyre.  Foto: Arkiv

Ser man på hva som skjedde med superligaen, forstår man hvor sterkt fotballsupporterne står. Det er ingenting som er umulig

«Nikk» Konstad
Sport

Mindre enn 48 timer etter at en utbrytergruppe bestående av tolv av de største og rikeste (men mest gjeldstunge) fotballklubbene i Europa varslet at de ville starte opp en eksklusiv superliga, trakk åtte av klubbene seg fra hele prosjektet. Dette etter massive protester og reaksjoner fra fotballfans verden over.