Orkanger Aktivum har tatt vare på mye av panelet fra det gamle garderobeanlegget som sto i Idrettsparken, også kalt «Fjøset». Arbeidet med å ta av panelet startet i slutten av februar og Orkaner aktivum fikk mye av panelet i tillegg til låvedøra og noen vinduer.

Panelet, vinduene og låvedøra er nå satt opp i tilknytning til baren i lokalet på Nedre Rømme som blir benyttet som bar og utstillingssted under Orkangerdagene. Baren er allerede bekledd av panelet fra Vognbua som ble revet i 2009 på samme plass.

Tirsdag kveld var Vidar Ljøkel, Jon Olav Gjølmesli og Knut Even Wormdal godt i gang med å sette panelet på veggene.

- Grunnen til at vi tar vare på det er av nostalgiske årsaker. Det gjør i tillegg puben og utstillingslokalet stilig og også mer attraktiv. Jeg tror vi har tatt vare på rundt 50 kvadrat av panelet fra Fjøset, mens Vognbua utgjør drøyt 100 kvadratmeter, sier Wormdal.

Restaurantkjeden Egon har også betalt Orkanger IF gode penger for å få noe av panelet som de skal bruke på sine restauranter.

Fjøset er nå jevnet med jorden og Mardahl Maskin er godt i gang med arbeidet med å sette opp et helt nytt garderobeanlegg til en totalpris på 19 millioner kroner. Dette er OIFs største investering noensinne.