HEMNE: Hemne Hotell ble tirsdag ettermiddag solgt til en så langt ukjent kjøper. Ingen kontrakt er imidlertid underskrevet.

– Det gjenstår et par forbehold som må kvitteres ut før salget er endelig på plass. Dette er ting jeg anser som formaliteter og som vil gå i orden, sier Svein O. Berg i selskapet Mantinia Utvikling AS, som er engasjert til å forestå salget.

Fortsatt hotell?

– Hva kan du si om kjøperen?

– Kjøper ønsker foreløpig ingen offentlighet rundt dette, så jeg kan ikke si noe om det.

– Har kjøper til hensikt å drive hotell?

– Jeg kjenner ikke til det, og det ligger også utenfor det som er mitt oppdrag. Men jeg har oppfattet det slik at vedkommende ønsker å drive flyktningemottak kun på temporær basis og at vedkommende har til hensikt å drive hotell. Men dette må kjøper selv svare for når den tid kommer.

Selgerne, kvartetten Jan Ingvaldsen, Leif Arne Hafstad, Kåre Petter Sundet og Arvid Dyrendahl, som står bak eierselskapet Hemne Eiendom AS, har akseptert budet fra den potensielle kjøperen. I forkant ble det gått ut med en prisantydning på høystbydende over 5 mill. kroner.

Kjøpet omfatter selve hotellet og en fradelt nabotomt.

Fortsatt til salgs

Når det gjelder det andre salgsobjektet, Ausettunet, er det ikke kommet inn bud.

– Vi har to interessenter på dette prosjektet, men ingen bud. Vi vil sette mer fokus på dette når vi er ferdig med salget av hotellet, sier Svein O. Berg.